ذینفعان فراز چه کسانی هستند؟

مرکز تخصصی خدمات حرفه‌ای مالی و مشاوره سرمایه‌گذاری فراز با درک عمیق از نیازهای مختلف در جامعه فعالین و متخصصین و مصرف کنندگان خدمات مالی؛ شبکه ذینفعان خود را ایجاد کرده و با طبقه بندی آنها نسبت به شناخت دقیق نیازها، گلوگاههای کاری، و همینطور ظرفیتهای هر یک پرداخته است. از این منظر خدمات مورد نیاز و مورد لزوم هر دسته از فعالین صنعت مالی را شتاسایی و به رویکردهای مختلف ارائه خدمات مالی به هر دسته را نیز به صورت ساختاری تعریف کرده است، در این راستا این مرکز به ایجاد شبکه‌ای از ارتباطات مؤثر و پایدار با گروههای مختلف فعالین در صنعت مالی نیز پرداخته است و توسعه ابن شبکه را تا تشکیل یک اکوسیستم خدمات مالی و فنی در برنامه پیگیریهای خود دارد. به عبارت دیگر این مرکز با در نظر گرفتن منافع تمامی فعالین و ذینفعان صنعت مالی، سعی دارد تا با ایجاد یک چارچوب ساختاری و تشکیلاتی برای ارائه خدمات جامع و تخصصی، همگان را به سمت دستیابی مطلوب به اهداف مشترک هدایت کند.

1. جامعه متخصصان دانشگاهی و صنعتی

ما در مرکز فراز به این گروه به عنوان یکی از مهم‌ترین ذینفعان خود نگاه می‌کنیم. متخصصان مالی، حقوقی، بیمه، مالیات و فین‌تک، نه‌تنها در شبکه ما حضور دارند، بلکه به عنوان مشاوران و همکاران کلیدی در تحلیل و طراحی راهکارهای مالی شرکت‌ها به شمار می‌روند. ارتباط مستمر با این گروه به ما این امکان را می‌دهد تا از آخرین تحقیقات و تجربیات علمی و صنعتی بهره ببریم و خدمات خود را به‌روز و مبتنی بر شواهد علمی ارائه کنیم.

2. مدیران و صاحبان شرکت‌های خصوصی و عمومی

مدیران و صاحبان شرکت‌ها به عنوان کلیدی‌ترین ذینفعان ما، همواره در مرکز توجه قرار دارند. ما با ارائه مشاوره‌های تخصصی در زمینه‌های مالی و سرمایه‌گذاری به این افراد کمک می‌کنیم تا تصمیمات آگاهانه‌تری در خصوص سرمایه‌گذاری‌های خود اتخاذ کنند و به بهبود عملکرد مالی و عملیاتی شرکت‌های خود بپردازند. هدف ما حمایت از آنها در رسیدن به موفقیت‌های پایدار و بلندمدت است.

3. نهادهای مالی (همچون بانک، بیمه و سایر نهادهای فعال در صنعت مالی)

نهادهای مالی بخش مهم و قابل توجهی از ذینفعان کلیدی مرکز فراز را تشکیل می دهند. ما با شناخت دقیق ظرفیتها و توانمندیهای حرفه ای هر یک و با تحلیل‌های دقیق ، نسبت به برنامه ریزی جهت اجرای برنامه‌های سرمایه‌گذاری متناسب با ظرفیتها و نیازهای این نهادها، به آنها در اتخاذ تصمیمات مالی و خدمات رسانی کمک می‌کنیم. همکاری نزدیک با این نهادها، نه‌تنها باعث تسهیل روند سرمایه‌گذاری و تامین مالی در این صنعت و سایر صنایع مرتیط می‌شود، بلکه می‌تواند به ارتقاء کیفیت خدمات مالی در سطح کشور نیز بیانجامد

4. قوه قضائیه

ما ذاتا به عنوان یک مرکز مشاوره مالی مسئولیت اجتماعی خود را در برابر قوه قضائیه و همینطور وظابف و مسئولیتهای قانونی و حمایتی آن به رسمیت می‌شناسیم. با همکاری با این نهاد، ما به شفافیت و نظارت بر فرآیندهای مالی و اقتصادی کمک می‌کنیم. در رسیدگی به مشکلات متعدد مالی شرکتها و کسب و کارهای درمانده؛ ورشکسته و نیازمند بازآفرینی در کتار آنها هستیم و مشاوره‌های حقوقی و مالی ما می‌تواند به برنامه ریزی موثر جهت کاهش تخلفات مالی و اقتصادی و همینطور ارتقای سلامت اداری کشور راهکارهای ارزشمندی ارائه کند.

5. اتاق‌های بازرگانی و صنایع و معادن

همکاری با اتاق‌های بازرگانی و صنایع، به ما این امکان را می‌دهد که نیازهای بخش خصوصی را بهتر درک کنیم و خدمات خود را بر اساس واقعیت‌های بازار تنظیم نماییم. این ارتباط باعث ایجاد یک بستر کارآمد برای تبادل اطلاعات و منابع میان اعضای اتاق و مرکز فراز می‌شود.


6. دولت (شامل وزارتخانه‌های اقتصادی، معاونت‌های ریاست جمهوری و سازمان‌ها، بانک، بیمه و نهادهای عمومی وابسته)**

ما به‌عنوان یک مرکز مشاوره مالی از طرف دولت نیز مورد توجه قرار داریم. ما همکاری نزدیکی با نهادهای دولتی داریم تا راهکارهایی اجرایی و عملی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور ارائه دهیم. هدایت سیاست‌های اقتصادی و پیشنهادات سازنده ما می‌تواند به توسعه و رونق اقتصادی کشور کمک کند.

7. نهادهای عمومی غیر دولتی فعال در حوزه های مختلف اقتصادی و سرمایه گذاری

سازمانهای برزگ مالی و سرمایه گذاری که معمولا به صورت هلدینگ های تخصصی تشکیل و اداره می شوند به عنوان یکی از مهمترین ذینفعان در منظومه کاری و ارتباطی ما جایگاه ویژه دارند، این سازمانها که عمدتا در زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی فعالیت می‌کنند همیشه بخش مهمی از برنامه ریزی های ما را جهت تکمیل زنجیره خدمات تحصصی تشکیل داده اند. ما با ارائه مشاوره و خدمات مالی به این نهادها، به آنها در دستیابی به اهداف کلان خود یاری می‌رسانیم و با تعریف مجموعه تعاملات فبمابین و پیگیری مؤثر آن ها به عتوان بخشی از مسئولیت اجتماعی خود، به بهبود کیفیت زن